vrijdag 17 januari 2014

Wij hebben een boekbaby. Nog steeds ja.

Dat wij van boeken houden is al lang geen geheim meer. Dat bompa Berry het ene na het andere staaltje handwerk uit zijne knutselkelder tovert is intussen óók al geen geheim meer. Ik liet hem een prentje zien van een knuffelzoo en BAM! een week later stond er één in ons huis. Bonneke (de mama van bomma Simonne) liet vallen dat ze graag een houten schommelpaard aan Olijfje wilde geven en HOP, er was er al eentje gekocht, afgeschuurd, verbeterd en opnieuw geschilderd. Idem dito voor de bolderkar, trouwens.

IMG_5432

IMG_5483
 
kijk vooral naar de kar in plaats van naar overduidelijk jengelende Olivia ;o)

Toen ik langs mijn neus weg zei dat zo'n boekenbak zoals ik op Kiind had gezien ook niet zou misstaan op haar kamer, werd er meteen geopperd dat met zo'n drommeltje dat zich optrekt, zo'n onstabiel geval lang niet veilig genoeg was, maar dat de boekenbak, weliswaar in verbeterde versie, zéker gemaakt zou worden. En kijk nu eens hoe blij wij zijn!

IMG_5750

IMG_5754

We kunnen van de zijkanten zelfs nog Penguin-boekjes maken! ♥ ♥ ♥ En zoals het een ware boekbaby betaamt houdt ons Olijfje ook in de crèche haar naam hoog, getuige deze foto's van afgelopen week!
boekbaby creche 2

boekbaby creche


We ♥ onze boekbaby (met intussen al 65 boeken in haar bezit!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten