zondag 10 maart 2013

Introducing

OLIVIA DE GEYNST
Olivia maart 2013 050
geboren op 10 maart 2013
2,845 kg en 46,5 cm
Welkom op de website van ons kersvers dochtertje!
Aangezien wij poliklinisch bevallen zijn en zo’n 12 uur na de geboorte van Olivia thuis waren kon je ons niet in het ziekenhuis komen bewonderen. Maar géén nood, van uitstel komt in dit geval géén afstel, want we kunnen in elk geval niet wachten om onze dochter aan u op te dringen. Getuige hiervan dit virtueel plekje .
In afwachting dat we elkaar treffen kan je hier in elk geval terecht voor de eerste verhalen en mededelingen, foto’s en cadeau-ideetjes.
Over dat laatste alvast een klein tipje van de sluier: we hebben namelijk beslist om de standaard geboortelijst te skippen en een internetlijst aan te leggen met een hoog flexibiliteitsgehalte. We zijn immers allemaal drukke carrièremensen en hebben vaak niet de tijd om een babywinkel in Erpemere te gaan bezichtigen die enkel in de voormiddag open is. Daarnaast zijn wij absolute voorstanders van bestellen via internet, vooral als het voordeliger is en ze het aan de deur komen brengen.
Hoe dit lijstje concreet in zijn werk gaat kan je lezen bij ‘de basics’. Cadeautips vind je bij ‘boeken’, ‘speelgoed & stuff’, ‘kleertjes’ en ‘bons’. Momenteel zijn wij elk slaapje van Olivia bezig met de website aan te vullen, kom dus regelmatig eens kijken naar nieuwe cadeautips en verhalen!
Een dikke dankjewel om virtueel bij ons op bezoek te komen!
bébé Olivia, Sarah & Michael en de voorlopig redelijk onverschillige -zolang ze maar eten krijgen-katers Muji & Floris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten